Crossfit Heidi ?

I forbindelse med oppkjøring til Toughest 2015, har jeg fått beskjed fra Øystein om å kutte en styrkedag i uken. Isteden skal jeg fokusere mer på sirkeltrening, med stor mengde og høy intensitet. Jeg har derfor tenkt at noen crossfit inspirerte økter, vil passe perfekt i oppkjøringen.

For 6 dager siden la crossfiter Suzanne Svanevik ut en såkalt wod (workout of the day) på instagram. Jeg er absolutt ingen crossfiter, og absolutt ikke på nivå med denne jenta, men syntes økta så morsom (vond) ut. Jeg tok en screenshot av økta, og i dag tok jeg den frem.

1000m roing
100 knebøy a 30kg
800m roing
80 SDHP a 24 kg (Heidi; 20kg)
600m roing
60 push press a 30 kg (Heidi; 10 reps 30 kg/10 reps 25 kg/40 reps 20 kg)
400m roing
40 wall balls (6 kg’s ball)
200m roing
20 pull ups (Heidi måtte bruke strikk på siste 10)

IMG_1269

Jeg gjennomførte på 36 minutter og 30 sekunder. Det er 30 sekunder dårligere enn Inger i Dubai, og hun er gravid 😉 Jeg trøster meg med at dette kan bare bli bedre!

Det positive med slike økter, er at smerten kun er kortvarig. Øktene går utrolig fort, sammenlignet med mine lange styrkeøkter på minimum 2 timer fra Øystein. Den gikk så fort, at jeg måtte legge inn 2xmaks hengende beinhev og 2xmaks vindusvisker hengende i chinsstang. Det vil si at du heiser deg opp som i en chins, og beveger bena fra høyre til venstre, sykt bra core øvelse.

IMG_1240

Crossfit Heidi? Vel, det er vel en overdrivelse, men jeg liker slike økter. Jeg kommer absolutt til å fortsette med crossfit inspirert trening, i tillegg til vanlig styrketrening, intervaller og løpeturer. Ja takk til variasjon i treningen! Ha en herlig onsdag 🙂

FullSizeRender

4 tanker på “Crossfit Heidi ?

  1. Tilbaketråkk: Herlig variert treningsuke! | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Crossfit lørdag morgen | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s