Boom – dobbel rekord i chins!

I går lå jeg rett ut med migreneanfall, det har jeg ikke hatt siden april. Jeg hadde nesten glemt hvordan det er å ha anfall. En periode hadde jeg anfall flere ganger i måneden, det er det heldigvis slutt på. Trening, jevn døgnrytme og riktig kosthold har gjort at jeg veldig sjelden får migrene.

Uansett, jeg hadde i alle fall ikke trodd i går, at jeg i dag skulle sette ny rekord i chins. Jeg snudde litt om på økten min i dag, og kjørte chinsparty hjemme, før jeg dro ned på treningssenteret for å gjennomføre resten av økten. I det første settet hjemme bestemte jeg meg for å teste maks antall: Boom, jeg klarte 9! Nå er det bare en igjen til målet på 10 chins.

Da jeg kom ned på treningssenteret, startet jeg med knebøy med stopp. Før jeg skulle gå videre på markløft, fikk jeg lyst til å teste chins med ekstra vekt. Jeg tok 10 kg i beltet, og dro meg opp. Shit; tenkte jeg, hva skjedde nå. Jeg følte meg som superkvinnen, og måtte prøve med 12,5 kg, det var akkurat litt for tungt i dag. Hvis jeg ikke hadde kjørt så mange chins før testen, så skulle jeg klart det. Neste gang er jeg sikker på at jeg får det til.

Jeg sier meg i alle fall fornøyd med onsdagens presentasjoner, og føler meg klar for en helvetes økt med Hanne i morgen. I morgen skal Team Blonde Painkillers trene til de ramler av romaskinen, hvis ikke har vi ikke kjørt hardt nok ifølge Hanne sin trener. Bring it on!

IMG_0657

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s