Hamarhelg og litt vondt i vilja

Frank og jeg har tilbrakt helgen på Hamar, for min del en liten miniferie. Det er så deilig å bo på hotell, og slippe alle hverdagslige plikter. Det er treningsrom i kjelleren på hotellet, og fine områder for løpeturer på Hamar, så jeg får alltid gjennomført mine planlagte økter når jeg er med. Jeg er usikker på om Frank kaller det miniferie. Han har gjennomført 5 harde økter på is, siden vi kom opp fredag ettermiddag. Frank har som mål å kvalifisere seg til NM denne sesongen, og med nesten dobling av treningsmengde, sammenlignet med fjorårets sesong, så har kona trua på at dette går veien.

IMG_0588

Innimellom treningsøktene har vi rukket å kose oss litt. Det er viktig å fylle opp «karbolagrene», med for eksempel kanelsnurrer og øl (for Heidi sin del).

IMG_0378 IMG_0467

Idag var Frank og jeg oppe litt før halv syv, for å spise frokost. Da Frank dro bort i hallen for dagens første isøkt, ble jeg liggende i senga. Jeg tror jeg lå der i 45 minutter, før jeg måtte snakke til meg selv; «just pull your shit together and go work out».

IMG_0514

Til tross for at det føltes uendelig tungt å komme igang, så fikk jeg gjennomført en knall intervalløkt. Dagens økt så slik ut:

Oppvarming – 10 minutter rolig jogg

45/15 intervaller – 45 sekunder løping, 15 sekunder hvile, hvor jeg hoppet av mølla. Jeg startet på 12,5 km/t, og økte med 0,2 km/t for hvert drag. Etter 15 intervaller var hastigheten 15,3 km/t. Deretter tok jeg 2 minutter aktiv pause, før jeg kjørte 5 nye intervaller. Hastigheten på de 5 siste intervallene var 15,5 km/t. Totalt 20 intervaller.

IMG_0500

Egentlig skulle økta slutte her, men jeg følte at jeg hadde mer inne.

15/15 intervaller (Heidi style) – Etter 3 minutter rolig jogg, skrudde jeg opp hastigheten til 18 km/t. 15 sekunder på mølla, 15 sekunder av, gjennomførte 8 slike intervaller. Skrudde opp til 19 km/t, løp ytterligere 2 intervaller, før jeg justerte opp igjen, og avsluttet med 2 intervaller på 20 km/t. Totalt 12 sprintintervaller.

10 minutter rolig gange og uttøying.

Vel hjemme igjen er det duket for tacosøndag, og True Detective. Ha en herlig søndagskveld 🙂

IMG_0591

 

2 tanker på “Hamarhelg og litt vondt i vilja

  1. Tilbaketråkk: Herlig variert treningsuke! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s