Lidenskap

Jeg har tenkt mye på lidenskap, det var Øystein som satte tankene mine igang. Lidenskap vinner alltid, skrev han tidligere på Instagram. For min del handler treningen nettopp om det, lidenskap. Jeg har virkelig et lidenskapelig forhold til treningen min, og det startet da jeg begynte å legge en plan. I starten tenkte jeg; hvor lenge kommer jeg til å holde på med dette. Jeg lurte på om jeg kom til å bli lei, men etter 1 1/2 år med en plan, så har jeg ikke blitt lei. Jeg har blitt mer lidenskapelig opptatt av trening.

heidi 3

I starten handlet treningen om å finne et fristed, for meg og tankene mine. Livet ble så fryktelig tungt, da vi mistet Frank sin mamma. I tiden rett etter, gikk jeg som på autopilot. Etter en stund, da livet liksom skulle gå tilbake til det «normale», så møtte jeg en vegg, og la bort treningen. Da jeg bestemte meg for å legge en plan, ble gruppe-timene jeg tidligere hadde gått på, lagt bort. Jeg trengte å finne en ny vei. Det ble mye løping, og deretter overtok styrketreningen. Både løpingen, om det er ute eller inne, lange turer, eller intervaller, og styrketreningen, er fristeder for min del. Det er min tid, med musikk på øra, stenger jeg verden litt ute. Det er min lidenskap.

heidi

God torsdag – lidenskapen vinner alltid!

 

1 tanke på “Lidenskap

  1. Tilbaketråkk: Treningsåret 2015 – 295 økter! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s