Ferietrening og blåbærpai

Årets sommerferie går mot slutten, 2 uker med ferie i Norge har gått fort. Når dagen i morgen er over, så har jeg gjennomført 13 økter, på mine 14 feriedager, det er ikke dårlig. Når jeg ser tilbake på matinntaket (godisinntaket), så tror jeg det har vært bra med så mye ferietrening. Vi pleier alltid å kose oss litt ekstra i helgene, men nå i ferien har det blitt smågodt midt i uka, softis og annen is, pottis osv osv. Da min bror, svigerinne, og vår lille nevø hadde vært på besøk, sa jeg at nå skal vi være sunne resten av ferien. Dagen etter dro vi på McDonald’s, og kjøpte 700 gram smågodt. Sunnhetsalibiet ble jordbær og sukkerfri gele.

IMG_8857 IMG_8858

Har jeg dårlig samvittighet? Nei! Frank og jeg spiser sunt i hverdagen, og trener mye, også i ferien. Treningen er en vane, og en stor del av livet vårt. Det at vi skeier ut litt (mye), i ferien, gjør absolutt ingenting.

IMG_8859

Etter 700 gram smågodt, kan det være litt tungt å komme i gang med treningen. Da jeg filmet meg selv, for å se på teknikken min, fikk jeg meg en real latterkule. Herregud, er det sånn jeg ser ut på trening? Løftetryne, det er i alle fall ikke noe i veien med innsatsen. Frank hadde også som dere ser, litt konsentrasjonsproblemer;)

IMG_8276

IMG_8218

I dag etter trening, lagde jeg en ganske sunn blåbærpai med vaniljekrem. Du finner oppskriften her. Den ble fantastisk god. Jeg brukte sukrin gold, istedenfor sukrin +, ellers gjorde jeg ingen endringer. Yummi!

IMG_8847

Jeg vurderte om vi skulle være sunne resten av dagen, men siden det allerede har gått så «gærnt» i ferien, så tar vi frem en pose med Røffe Rifler i kveld. Det er fortsatt ferie, i alle fall helt til i morgen kveld. Hverdagen kommer fort nok. Snart skal Frank ha sesongens første isøkter, det er ganske rart å tenke på. Jeg skal fortsette å trene hardt, og er godt i gang med del 2 av mitt program fra Øystein. Mandag er det jobb igjen, men det har vært en fantastisk deilig ferie.

IMG_7198

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s