12,5km i Bugårdsparken

Idag ble jeg med Frank til Sandefjord, da han skulle gå rulleskøyter. Rulleskøytebanen ligger i fantastisk vakre omgivelser, i Bugårdsparken. Jeg har aldri vært der tidligere, men bestemte meg for å bli med.

IMG_8280 IMG_8283

Torsdag er løpsdagen min, vanligvis løper jeg en runde på 8 eller 9 km. Idag ble jeg derimot revet med, og løp 12,5 km. Rundene gikk fort, til tross for at man løper samme runden på ca 1,2 km. Det var helt nydelig, løp sikk sakk  mellom ender og svaner, som sov og tuslet rundt dammen i parken. Fuglene kvitrer og solen skinte.

IMG_8286

IMG_8282

På øret hadde hadde jeg Spotify running, som finner musikk som passer tempoet du løper i. Begynn løpeturen og Spotify Running vil finne ut av ditt tempo for å matche med musikk som passer perfekt. Jeg følte at jeg fløyt avgårde på stien, herlig. Bor du i nærheten av Sandefjord, ta deg en tur, anbefales på det sterkeste!

IMG_8311

IMG_8423

Nå er det snart helg igjen, nyt den 🙂 Sommer i Norge er fantastisk deilig – God helg!

IMG_8431

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s