TrenHardt – vol 2. og gele oppskrift

Denne uken har jeg startet på nytt program, del 2, fra Øystein. TrenHardt, fikk virkelig en ny dimensjon denne uka. Det var hardt å komme i gang etter en uke med «pause». I hvileuken min ble det en styrkeøkt som jeg satte opp selv, resten ble løpeturer og turer i fjellet, samt en morsom økt i Tufteparken på Beitostølen.

Da jeg mandag denne uken, satte i gang med nytt program, var det såpass tungt at jeg måtte hjem å bestille meg ett par nye sko som belønning for strevet. Beina har vært tunge denne uken, så økning i belastning på knebøy kjentes godt. Markløft har derimot gått overraskende bra, til tross for en god økning i vekter.

IMG_7472 heidi Haugan Tindvik

IMG_7511

De nye blå skoene kom på torsdag, så ukas to siste styrkeøkter, fredag og lørdag gikk veldig bra. Jeg er i overkant glad i blått, så disse kunne jeg rett og slett ikke motstå. I tillegg er de super gode på føttene. Reebok er litt store i størrelsen, så jeg bestiller alltid 1/2 nummer mindre, enn jeg vanligvis bruker i sko.

Jeg har akkurat fullført ukas siste økt, som var den fjerde styrkeøkten. I tillegg har jeg hatt en løpetur på 8 km, og en sprintintervalløkt, etterfulgt av booty sirkelen min fra TrenHardt. Fornøyd med å ha gjennomført 6 økter i den første ferieuken, og deilig å være i gang med nytt program. Jeg har trua 🙂

unnamed[1]

Må også dele en gele oppskrift med dere. Denne fant jeg på bloggen til FitnessNora, som jeg er en ivrig leser av:

  • 3 dl konsentrert funlight saft
  • 7 dl vann
  • 1 pakke gelatinplater

Varm opp blandingen under omrøring, hell over i skåler og la skålene stå i kjøleskapet i ca 5 timer. Topp gjerne med friske jordbær, de norske bærene er helt fantastisk gode. Jeg brukte mango og lime saft, men du kan bruke hvilken som helst smak:) Deilig dessert i sommervarmen.

gele

Ha en fortsatt god sommerhelg 🙂

2 tanker på “TrenHardt – vol 2. og gele oppskrift

  1. Tilbaketråkk: Helgens kokkelering | heiditindvik.com

  2. Tilbaketråkk: Sukkerfri gele og flower power! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s