Tufteparken Beitostølen

Jeg må komme med et tips til de av dere som har lyst til å trene ute, sjekk om du bor i nærheten av en Tuftepark. Her kan du trene gratis utendørs, det passer både for nybegynnere og viderekommende. Stativene i parkene kan brukes til utallige øvelser, du finner en oversikt i parken over noen øvelser. Du kan  også kjøpe boken, og få tips til hvordan du kan trene, kun ved hjelp av egen kroppsvekt. Nå på sommeren er det helt supert å trene utendørs i frisk sommerluft. Frank og jeg lekte oss i Tufteparken på Beitostølen, etter en tur i fjellet på lørdag. Turnferdighetene var ikke helt som da vi var barn, men gøy var det. Det blir nok uansett en stund til jeg står i Human Flag.

IMG_7026 IMG_7023

heng 2 ringer

IMG_7013 IMG_7009

Ha en herlig onsdag 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s