Hjemmetrening og ny pers i markløft!

Jeg skal ha en roligere uke, og hvile kroppen, men jeg må ha bevegelse når jeg bruker 8 timer foran dataskjermen på jobb hver dag. I går hadde jeg litt liten tid til trening, da jeg skulle få besøk. Jeg hadde kun 45 minutter, og måtte derfor være effektiv. Løsningen ble 5 runder med denne booty sirkelen fra TrenHardt.

hhhhh hhh

Deretter 2xmaks chins i door-gymmen, 3xmaks pushups og 100 sit ups. Hvis du kutter ut chins, kan du gjøre denne økten helt uten hjelpemidler. Alt du trenger er egen kroppsvekt og innsatsvilje 🙂

heidi Haugan Tindvik

Jeg hadde egentlig tenkt å slutte dette blogginnlegget her, men etter jobb i dag dro jeg for å teste markløft. For 12 uker siden klarte jeg ikke løfte 80 kg, i dag løftet jeg 3 repetisjoner med 85 kg. Deretter satte jeg ny personlig rekord, løftet 1 repetisjon med 90 kg. Prøvde meg på 95 kg, men det ble akkurat litt for tungt ennå. Jeg er uansett super fornøyd, markløft har jeg slitt med å bli sterkere i, men programmet fra Øystein har virkelig gitt resultater. Teknikken er så som så, når det blir såpass tungt, men nå er det bare 10 kg igjen til målet på 100 kg.

Ha en herlig tirsdag 🙂

2 tanker på “Hjemmetrening og ny pers i markløft!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s