Stolt!

Jeg har fullført mitt første 12 ukers treningsopplegg fra TrenHardt. Da jeg fikk programmet fra Øystein, fikk jeg følgende beskjed; «det er temmelig vasst, men jeg har trua». Jeg har fulgt programmet til punkt og prikke. Jeg har ikke skulket en økt, selv om jeg noen dager har tenkt at idag orker jeg ikke. Den største utfordringen har vært at øktene er såpass lange. Det tar meg minimum 2 timer å gjennomføre, og jeg har hatt fire slike i uka, pluss to cardio økter. Flere har kommet bort til meg, og spurt hva jeg trener til. Noen har kommentert at de er imponert over innsatsen, jeg har også fått eposter og meldinger fra venner og kollegaer som sier at jeg er til inspirasjon. Det motiverer, tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger. Jeg er også uendelig heldig som er gift med en mann, som forstår og backer opp, tusen takk Frank! Du er verdens beste!

heidi og frank

Da jeg tok kontakt med Øystein, var det for å komme videre med treningen min. Fremgangen min hadde stoppet opp, og jeg var usikker på hvordan jeg skulle ta fatt på veien videre. Jeg ønsket å bli sterkere i beina, klare flere chins, målet var 10 stk, og jeg ville begynne på veien mot 100 kg i markløft. I tillegg ønsket jeg meg mer markerte armer, med andre ord, det var ikke småtteri som skulle dekkes inn. Det å få et skredder- sydd treningsprogram, tilpasset mine mål og ønsker, har virkelig tatt meg til et nytt nivå de siste tolv ukene.

Så hva har skjedd? Ifølge Frank har jeg fått lår og rumpe som en skøyteløper, det tar jeg som et kompliment. Jeg har tilbragt MYE tid i knebøy stativet, så mye tid at eieren på senteret der jeg trener, tullet med at jeg var grunnen til at han satte inn et tredje knebøy stativ. Jeg har jobbet med mange repetisjoner og lettere vekter. «Kjør til du er tom», har vært en gjenganger i programmet. Jeg er overrasket over hvor mye beina mine har tålt, og jeg har blitt mye sterkere, spesielt i bunn av løftet. Jeg går nå mye dypere, både i frontbøy og knebøy, enn hva jeg har gjort tidligere.

blid backattack

Markløft, øvelsen jeg kanskje synes er mest morsom, men vanskeligst å få til. Jeg har blant annet løftet stående på forhøyning, som gjør bevegelsen lengre. Jeg føler teknikken endelig har kommet på plass. De siste 2 ukene har jeg «tjuvstarta» litt med økning i vekter, og er overrasket over hvor mye lettere det var å løfte tyngre nå, enn for 12 uker siden. Ifølge Øystein skal jeg klare 100 kg «in no-time». Jeg gleder meg!

Chins, jeg har gjennomført uendelige mengder med chins. De første ukene med chins party, klarte jeg totalt 30-35 stk. Nå mot slutten, har jeg vært oppe i 65 chins totalt, og det er uten eksentriske chins, som jeg avslutter med. Da jeg testet for 3 uker siden, hadde jeg økt fra 4, til 8 chins. Det er en dobling, bare på 9 uker. Nå skal jeg la armene hvile ett par dager, før jeg kjører en ny test. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer 10 stk.

biceps

Armer, det er iallefall ingen tvil om at biceps’en har vokst. Frank er litt bekymra for at jeg skal få større biceps enn han;) Skuldre og triceps har blitt mer markert, også her har jeg kjørt mange repetisjoner, og til utmattelse. Jeg elsker å trene armer og skuldre, derfor har det vært de letteste øktene å gjennomføre. Jeg har gjennom de tolv ukene, økt motstanden i samtlige øvelser.

Neste uke skal jeg ikke følge noe opplegg, jeg skal trene det som faller meg inn, og «hvile» kroppen litt, før jeg starter på mitt nye 12 ukers program, som ligger klart fra Øystein. Fokus fremover blir å bygge mer styrke, med en generell økning i motstand og lavere antall repetisjoner. Det er også noen nye øvelser i programmet. Kjenner at jeg allerede gleder meg til å ta fatt på de neste 12 ukene.

Øystein

Tusen takk til min sponsor og trener Øystein, som virkelig har gitt eleven verktøyet for resultater! Jeg er uendelig takknemlig for hjelpen!

Jeg er kort sagt stolt av meg selv! Fuck janteloven!

FullSizeRender

Ha en strålende helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s