Stairway to heaven og ukas øvelse

Treningsuken min er godt i gang, jeg har lagt om litt denne uken, for å rekke å få inn alle seks øktene mine. Jeg startet derfor mandagen med styrkeøkt dag 1, det var tungt etter å ha kjørt styrke både lørdag og søndag. I går, tirsdag ble det trappeintervaller i hoppbakken. Stairway to heaven, or hell, jeg var litt usikker da jeg gjennomførte mitt åttende intervall i trappene, før jeg jogget hjem igjen. Beina ristet som trommestikker, men deilig vær og sol, gjorde økta litt enklere å gjennomføre.

IMG_5919

I dag onsdag har jeg hatt en knall styrkeøkt med Frank. Jeg trodde beina skulle være helt ødelagt i dag, men de føltes overraskende bra. Så bra at jeg kjørte ett ekstra sett med frontbøy, 6 serier av 10 repetisjoner. Jeg økte også på krok rows, fra 18 kg til 20 kg. Jeg er super fornøyd med egen fremgang.

IMG_5926 IMG_6010

Pushups, eller armhevinger på godt norsk, er også en del av programmet mitt. Det er en super øvelse for å styrke brystmusklene, skuldre, triceps og kjernemuskulatur. En øvelse hvor du får kjørt flere muskelgrupper. Alt du trenger er din egen kroppsvekt, og jenter, det er ikke lov å kjøre på knærne. Vi jenter er altfor raske til å sette oss på knærne, og tenke at vi ikke klarer å kjøre pushups på tærne. Kjører du på tærne, får du mye bedre kontakt med muskulaturen i mage og rygg. Du trenger ikke gå like langt ned i starten.

I morgen er det ny styrkedag, fredag blir det løpetur, og lørdag er det siste styrkeøkten i mitt 12 ukers TrenHardt program. Da skal jeg gi dere en oppdatering på fremgangen min de siste ukene.

Ha en herlig onsdag kveld 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s