Min treningsuke

Søndag, ukas siste økt er gjennomført for min del. Nå går jeg inn i min tolvte, og siste uke av mitt nåværende treningsprogram, før jeg starter på mitt rykende ferske program som ligger klart fra Øystein. De siste tolv ukene har treningen min sett slik ut:

Mandag – Intervaller på mølle eller utendørs
Jeg har variert mellom ulike intervaller på mandager, 4×4, 5×5, trappeintervaller, sprintintervaller eller 45/15.

run cardio

Tirsdag – Styrketrening dag 1 (2 timers økt)
Knebøy m/stopp
Diverse markløft varianter
Beinpress
Lårcurl
Chinsparty
100 situps

IMG_0235

Onsdag – Styrketrening dag 2 (2 timers økt)
Frontbøy
Kroc rows
Skuldrepress m/stang
Sidehev m/manualer – dropset
Pushups
Flies i kabel
Rygghev
21s bicepscurl
Tricepspress
En-hånds tricepspress m/omvendt grep
Hengende beinhev

kneb

Torsdag/Fredag – Løpetur og fri
En av dagene har jeg hviledag, den andre dagen har jeg løpt ute. Turene har variert fra 8-11 km.

IMG_5657

Lørdag – Styrketrening dag 3 (2 timers økt)
Samme program som dag 1 (tirsdag)

Søndag – Styrketrening dag 4 (2 timers økt)
Samme program som dag 2 (onsdag)

Det er som dere ser ingen «hokus-pokus» øvelser i styrkeprogrammet mitt. Hemmeligheten er hvordan øvelsene, og programmet er satt sammen, i forhold til antall repetisjoner, pauser og vektmotstand. Hva som har skjedd de siste tolv ukene skal jeg komme tilbake til, først må jeg gjennomføre den siste uken av programmet! Det gjelder å ha en plan, en plan gir deg noe å ha dårlig samvittighet over. Les Øystein sitt innlegg om nettopp det, her.

Ha en fin uke, og hvorfor ikke kickstarte uka med en treningsøkt. Legg en plan!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s