Sunday funday

Søndag er ukas beste dag, vanligvis starter vi søndagen med lang frokost. Det er ofte klokka syv, vi er morgenfugler. Deretter er det trening, etterfulgt av total avslapping. Søndag er dagen uten planer, med unntak av trening, det er så deilig.

I dag hadde jeg hele gymmen for meg selv. Brukte litt lenger tid enn vanlig på økta, måtte filme litt til bloggen, og her er en liten snutt:

Jeg økte på 21 bicepscurl i dag, fra 17,5 kg til 20 kg, 3 sett, jeg fikk skikkelig pump i bicepsen. Det siste settet ble sinnsykt tungt, og teknikken sviktet litt, men vanvittig fornøyd med egen innsats. Føler jeg har blitt veldig mye sterkere i armene de siste ukene, og bicepsen har blitt større hihi 😉

IMG_4994

Nå venter jeg snart Frank hjem, han har vært borte siden tirsdag, på jobbreise og guttetur, så nå skal det bli veldig godt å få han hjem. I kveld blir det tacosøndag og The Americans. Vi har blitt helt hekta på denne serien, Frank og jeg sluker serier, og denne anbefaler jeg virkelig.

Ha en strålende herlig søndag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s