Livet er herlig!

Jeg blir så utrolig glad, og får masse energi av sol og fint vær, lite er så deilig som norsk sommer. I går måtte jeg finne frem min nye veldig grønne kjole fra H&M, og prise sommeren.

IMG_4495 (3)

Jeg hadde også planlagt hviledag, og for en deilig dag å ha hviledag på. Jeg koste meg på terrassen i sola til sent på kvelden, med en god bok. Skeiet ut med Cake in a Cup, toppet med bær. Den kan anbefales, ferdig på 60 sekunder i mikroen, sånn matlaging passer meg;)

IMG_4618

I dag har jeg jobbet hjemmefra, og tok meg en løpetur rett før lunsj. Det ble årets beste løpetur, fuglene kvitret, det luktet sommer og beina føltes som fjær bortover veien.  Kroppen føltes så bra, at jeg bestemte meg for å ta en liten ekstra runde, det ble 9 km og ikke 8 km som planlagt. Jeg jobber med verdens mest takknemlige produkt, og som innkjøper i Mester Grønn må man stå i stil til blomstene på løpetur. Lurer du på om jeg har fått solstikk? 😉 Mye mulig 🙂

IMG_4619

Må nesten også nevne at mine dyktige kollegaer var på Elle Sommerfest i går, blomstene ble selvfølgelig levert av Mester Grønn. Les mer om Elle festen her.

Ønsker alle en strålende helg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s