Hard work pays off – ny rekord i chins!


Jeg følte meg trøtt og sliten i dag etter jobb, og hadde egentlig ikke lyst til å trene.
Ja, det skjer faktisk at jeg også har den følelsen. Jeg kjørte allikevel på trening, fordi jeg vet at treningen alltid gir meg overskudd. Første delen av økta gikk fint, kroppen våknet, men da jeg skulle i gang med chins, var det opptatt i begge stativene. Jeg bestemte meg for å dra hjem, og kjøre chinsdelen av programmet hjemme i «doorgymmen» min.

IMG_4011 IMG_4008

Jeg skulle egentlig kjøre chins-party, men klokka begynte å bli mye. Som vanlig var jeg også ekstremt sulten, jeg kjørte derfor 4 sett med maks antall chins. Hva skjer? Jo, jeg setter ny rekord!! For 8 uker siden klarte jeg 4 chins, i dag klarte jeg 8 chins! Nå er spørsmålet om jeg i løpet av de neste 3 ukene klarer å øke til 10 chins som er målet mitt! Det er i alle fall ingen tvil om at TrenHardt programmet mitt fra Øystein har gitt resultater.

Feiret personlig rekord med en skål bær og kesam, nam nam. Nå skal jeg stupe i seng, og drømme om nye rekorder. God natt kjære lesere 🙂

Torn_-Built_-Fed

 

 

2 tanker på “Hard work pays off – ny rekord i chins!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s