TrenHardts sirkeltrening fra helvete

Etter jobb i dag, tok jeg på meg joggeskoene, og løp en rolig tur på ca 4 km i skogen. Jeg løp for å varme opp til en sirkeltrening fra helvete; TrenHardts SyreSirkel®! Dette ser jo ganske idyllisk ut…

IMG_3387 IMG_3386

Det ble ikke mye idyllisk da jeg satte i gang med sirkeltrening fra helvete. Fytti katta, blodsmak i munnen, pust og pes, bein som dirrer, så du tror du kommer til å ramle sammen. Hvis du synes sirkeltrening kan være litt kjedelig, så prøv denne! Pushups med stopp, kom som et gledelig pust i bakken, det sier vel alt. Jeg filmet de 4 øvelsene i sirkelen, etter at jeg var ferdig. Teknikken etter 20 minutter med trening fra helvete ble så som så, men her får du en hurtig gjennomgang:

Jeg er veldig fornøyd med min sponsor Øystein, men noen ganger så lurer jeg på om du er riktig vel bevart;) Jeg rakk i alle fall 6 runder, pluss de 16 knebøyene i runde 7 før de 20 minuttene fra helvete var over. Det gikk saktere og saktere, hoppene ble mindre og mindre spenstige. Kommer jeg til å gjøre dette igjen? Selvfølgelig! Tar du utfordringen?

jpeg IMG_3403
IMG_3401 IMG_3391

Nå skal jeg steke pannekaker med havregryn til Frank kommer hjem fra rulleskøyter.

Oppskrift:
5 egg
3 dl sammalt hvetemel (fin)
1 dl havregryn
1 l melk
4 dl havremel
3 ss smeltet smør
2-3 ts kanel
1 ts vaniljepulver

Det blir ganske mange pannekaker, men vi er 2 sultne matvrak, og restene tar vi med som mellommåltid på jobben i morgen. Ha en fin kveld 🙂
panne

3 tanker på “TrenHardts sirkeltrening fra helvete

  1. Tilbaketråkk: Don’t skip legday | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s