Ukas øvelse – Sidehev med manualer

En av mine favoritt øvelser for skuldre er sidehev med manualer. Du utfører dem stående med skulderbreddes avstand mellom bena. Husk å ha en liten bøy i albuene, samle manualene foran deg og løft fra bunn posisjon og opp til hantlene er på samme nivå som skuldrene dine.

sidehev

Ønsker du en liten utfordring så kan du kjøre dem som dropsett, det har jeg i mitt program fra trenhardt.com. Usikker på hva dropsett er? Du kjører et sett repetisjoner med en vekttyngde til du ikke klarer mer. For eksempel; kjør først en vekt du klarer cirka 12 repetisjoner med, deretter går du ned 2kg og 2 kg til du ikke klarer mer. Dette kjører jeg 3 serier av. Du får skikkelig trøkk i skuldrene av denne, det lover jeg!

biceps happy

Etter dagens styrkeøkt koste jeg meg med en Nutramino Protein bar med vanilje og karamell. Disse er fantastisk gode, det er jo lille lørdag 🙂

1 tanke på “Ukas øvelse – Sidehev med manualer

  1. Tilbaketråkk: Min treningsuke | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s