Syrefest i hoppbakken

Mandag betyr kondisjonstrening for min del. I vinterhalvåret blir det mye intervaller på mølle, men nå som sommeren er på vei, er det deilig å være ute. I dag ble økten min trappeintervaller. Vi bor cirka 3 km fra en hoppbakke, løpeturen bort er fin oppvarming. Jeg har ikke løpt trappeintervaller på veldig lenge. Jeg har slitt med en legg som ikke har tålt så mye løping i trapper/oppover, etter at jeg rev av noen muskelfibre for snart 1 1/2 år siden. Det siste året har jeg derimot kjent mindre til vondt i leggen, så i dag bestemte jeg meg for å prøve.

breimyr løpe

Jeg kjørte 6 drag opp trappene, jeg er ganske stinn av trening i beina fra før. Hver dag er «legday» med program fra trenhardt.com, så i dag kjentes 6 drag ut som mer enn nok. Etter dragene brukte jeg de 20 første trappetrinnene i bakken, og kjørte 10 runder med spensthopp. Jeg lover deg at beina rista som trommestikker etter dette. Løpeturen hjem på 3 km ble plutselig litt lang, men supert for å få roet ned beina. Deretter ble det uttøying av bein og rumpe i hagen.

slitenslite

Prøv du også da vel, trappeintervaller vil gi deg både økt fettforbrenning og hvileforbrenning. I tillegg styrker du bein og rumpemuskulatur, ingenting som er bedre enn det.

hippet

Ha en fin siste pinsedag, i morgen er det back to work 🙂

 

2 tanker på “Syrefest i hoppbakken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s