Ikke dårligere enn gutta

Jeg har akkurat kommet hjem fra ukas siste styrkeøkt, og i dag følte jeg at alt gikk så utrolig lett. Det er så deilig med sånne økter. Når de 2 timene på senteret var over måtte jeg se på programmet mitt, men jeg hadde altså ikke glemt noe. Når du har en sånn dag, så passer det med en liten utfordring. Øystein, det er ikke bare gutta som kan kjøre 100 biceps curl, min kjære trener – I did it!! I går la Øystein ut en utfordring til gutta, og jeg skulle ikke være dårligere. Ta den letteste stangen på gymmen sto det, og kjør 100 bicepscurl. Jeg tok den letteste stanga, den var på 10 kg og kjørte i vei. Etter 50 reps tenkte jeg, nå er du halvveis. Etter 70 reps, jeg skal ikke gi opp. Etter 90 reps, fy f jeg kommer til å klare det. Shit for en digg følelse. Tar du utfordringen? Den ligger her.

Nå skal resten av søndagen nytes, skal krype opp i sofaen med en god bok og en kopp te.

IMG_2541

Ha en fortsatt fin pinse og pass på å få lagt inn litt trening 🙂

2 tanker på “Ikke dårligere enn gutta

  1. Jeg tror ikke det , men du er helt rå!!! Og jeg har faktisk trent 3 ganger denne uka mye takket være innlegga dine 😘

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s