6 års bryllupsdag

I dag er det 6 år siden Frank og jeg giftet oss i Praha, og jeg ble verdens lykkeligste jente. Det er akkurat som om det skulle vært i går. Vi var så heldige og fikk med oss alle våre nærmeste venner og familie til Tsjekkia og fantastiske Praha.

kurt bilder bryllup 078 kurt bilder bryllup 096

Vi giftet oss i den vakre St. Nikolas-kirken, som ligger midt på gamletorget i Praha. Været var helt nydelig, og dagen var ganske enkelt perfekt. Vår bryllupsplanlegger Andrea, sørget for hver minste lille detalj, og gjorde dagen vår helt uforglemmelig. Alle de vakre bildene ble tatt av vår fantastiske fotograf Kurt.

 hh

Jeg er uendelig heldig som har en mann som gjør meg så lykkelig hver eneste dag, som jeg kan dele alt med, både gleder og sorger, Frank du er ikke bare min livsledsager, du er min beste venn og det kjæreste jeg har. Du får meg fortsatt til å le så jeg får vondt i magen. Heldig er jeg også som har en mann som deler lidenskapen for en aktiv livsstil og trening. I år er Franks mål og komme seg til NM, og kona har trua. Frank er ganske enkelt verdens beste mann, sånn er det med den saken! Sammen er vi dynamitt! ❤

IMG_0239

2 tanker på “6 års bryllupsdag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s