Aktivitetsdugnad, innveiing og joggetur

På min arbeidsplass Mester Grønn, er det stort fokus på å ha aktive medarbeidere. De fleste som er ansatt i kjeden jobber i butikk eller på lageret, og beveger seg mye i løpet av en arbeidsdag. Selv sitter jeg på kontor som innkjøper, og får ikke så mye bevegelse i arbeidstiden. Derfor synes jeg det er ekstra deilig å være aktiv på fritiden. En ekstra motivasjon i disse dager er «aktivitetsdugnaden» vi har på jobb. Ved å trene samler vi inn penger til et barnehjem i Kenya! For hver halvtime en ansatt i kjeden trener, donerer Mester Grønn et fast beløp. Målet er totalt 8000 aktivitetstimer i løpet av dugnadsperioden som varer til 21. juni. Lykkes vi med det, donerer Mester Grønn 50 000 kroner til barnehjemmet Kericho Childrens Home. Det kaller jeg motivasjonsboost!

FullSizeRender

I dag har vi også hatt kroppsanalyse på jobb, eller «innveiing» som jeg kaller det. Vi hadde første analysen 2. januar, og en oppfølgende analyse i dag. Dette er et ledd i Mester Grønn sin satsing på aktive medarbeiderne. Kroppsanalysen ble gjennomført på en såkalt Tanita-vekt, som også benyttes av mange treningssentre. Jeg kunne fortsatt trekke av 15 år på alderen min, det vil si at jeg har en metabolsk alder på 20 år. Det som var veldig artig, var å se at muskelmassen hadde økt med 4 kg siden sist, utrolig gøy å se at treningsopplegget mitt fra trenhardt gir resultater. Det jeg derimot har mine tvil til, var fettprosenten. Den hadde i følge målingen gått ned fra 18 % til 12,6 %, noe som vil si at jeg kunne stilt i bikinifitness i morgen – og som dessuten er under anbefalt normalverdi for kvinner. Jeg har nok mine tvil til at denne målingen er riktig! Jeg ble allikevel litt bekymret, så stappet i meg en halv boks med sjokoladekuler etter veiing;)

IMG_2195 IMG_2193

IMG_2202 IMG_2198

I ettermiddag har Frank og jeg vært på joggetur, det ble hele 11 km, vi løp en runde vi ikke har løpt tidligere, gøy med nye omgivelser. Vi er så heldige å bo rett ved skogen, og har uendelige muligheter rett på utsiden av døra. Jeg er livredd for hoggorm, og må alltid ha med Frank som «livvakt» på løpetur i skogen, også er det jo utrolig koselig å løpe sammen. Nå skal vi snart nyte søtpotetpai med kylling og masse digge grønnsaker, yummi 🙂

Følg med på blogg i morgen for ukens øvelse, lover dere en skikkelig pump for biceps:)

Ha en fin mandagskveld, hilsen Heidi 20 år 😉 eller var det 35??

4 tanker på “Aktivitetsdugnad, innveiing og joggetur

  1. Ja liksom – du hadde bare lyst på sjokoladekuler Ahahahahaha – og idag var jeg på trening! Takket være den «d sitter i hue» – muakk 😘

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s