Mye sitter i hue

Orker ikke å trene i dag, gidder ikke, har ikke tid, det er så kjedelig, jeg tar det i morgen, unnskyldningene er mange, selv om du vet at trening er bra for deg. Listen over helsegevinster ved trening er så lang, at jeg skal ikke engang begynne å ramse opp, prøv heller å finne en ting som trening ikke er bra for.

De dagene jeg får lyst til å legge meg på sofaen istedenfor å trene, så tenker jeg på hvor heldig jeg er som har en velfungerende kropp. Jeg er heldig som kan bruke kroppen og være fysisk aktiv, all treningen gjør min hverdag bedre, og ikke minst legger jeg grunnmuren for å bli gammel med god helse. Personlig har jeg nesten blitt kvitt migrene, ved å legge opp til en mer strukturert livsstil med trening, sunt kosthold og nok søvn. Jeg skulle ønske alle fikk kjenne på den fantastiske følelsen det er å være i god form.

IMG_1664

Det finnes svært få gode grunner til å ikke trene, for din egen del og for dine nærmeste, kom deg opp av sofaen!!! Mye sitter i hue, du blir faktisk mindre opplagt og ennå trøttere av å sette deg til på sofaen. Jeg vet at mange synes det er vanskelig å få til trening i en hverdagen med små barn, full jobb og mange forpliktelser, og det skal ikke jeg uttale meg om, annet enn at jeg vet og ser at mange av våre venner med både 2-3 barn og fulle jobber, får det til ved å være fleksible og snille mot hverandre i hverdagen.

Det vanskeligste er alltid å komme i gang, men når trening etterhvert blir til en del av livet, så vil det bli enklere å komme over dørstokkmila. Lag deg en plan for uka, legg en avtale med en venn/venninne og kom deg ut, det er lett. Nå som vi nærmer oss sommer, kan mye av treningen også gjøres utendørs, som i tillegg gjør at du får mye frisk deilig luft. I dag ble min økt derimot gjennomført innendørs, ukas tredje styrkeøkt fra mitt trenhardt program. Så nå kan jeg sette meg på sofaen med god samvittighet ikveld 🙂

hh

 

Mitt mantra; «Take care of your body, it’s the only place you have to live in.»

2 tanker på “Mye sitter i hue

  1. Har du snakket med min mor eller? He he – d du skriver treffer… Og jeg er litt deppa om dagen – så jeg burde i hvert fall prøve å trene meg ut av det. Mamma er flink da, hu vil alltid ha meg med. Jeg skal ha dette i tankene til uka! God søttendemai spreka 😘

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s