Sprintintervaller og bootybuilding

Happy himmelsprett folkens. Idag ble jeg med min kjære på rulleskøyter, det vil si, han rullet og jeg dro på friidrettsbanen for sprintintervaller og bootybuilding. Sprintintervaller er forsåvidt også bra for stussen, og enklere å gjennomføre utendørs i solskinn. Jeg synes i alle fall det er mye lettere å motivere seg til utendørs løping enn løping på mølle. Alt du trenger for å gjennomføre sprintintervaller, er en 100 meter lang strekke, gode sko og innsatsvilje. Her skal man ikke jogge, men sprinte.

heidi rop

Det finnes uendelig mange varianter av sprintintervaller, men min økt så i dag slik ut. Jeg varmet opp med lett jogg i cirka 20 min sammen med Frank. Deretter løp jeg 10 drag på 100m, med ca 35-40 sekunders pause imellom. Etter 10 drag tok jeg en litt lenger pause på 2-3 minutter hvor jeg fikk i meg litt væske. Deretter løp jeg 10 nye drag.

heidihopp

I tillegg testet jeg ut denne bootybuilding runden fra trenhardt – fy f… Hadde bestemt meg for 3 runder, men gjennomførte 4. Det sto 3 til 4 og da kunne jeg ikke bare kjøre 3 😝 Avsluttet med 15-20 min lett jogg og strakk godt ut i lår/rumpe muskulaturen.

frank ruller

Etterpå slappet jeg av i sola, skrev dette innlegget og så verdens fineste mann rulle rundt meg ❤️

fogh

Ha en fin himmelsprett!

1 tanke på “Sprintintervaller og bootybuilding

  1. Tilbaketråkk: Lag en god plan og gi gass! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s