Lapskaustrening?

Er du en av dem som alltid trener i komfortsonen? Det var jeg også for 1 1/2 år siden. Jeg løp den samme passe lange runden, i passe behagelig tempo, gikk på saltimer jeg kunne utført i blinde, fordi jeg hadde vært på de samme timene så mange ganger, og løftet på vekter som sikkert bestemor på 92 år skulle klart. Lapskaustrening kaller vi det, trening som gir liten fremgang, fordi du aldri beveger deg utenfor komfortsonen. Selv om jeg trente 5 dager i uken, så fikk jeg aldri bedre kondis og ble aldri sterkere.

Det kan være ganske skummelt å bevege seg inn i styrkerommet på treningssenteret. Det er så mange veltrente der som sikkert løfter mer enn meg, men husk at alle har engang vært nybegynnere, man blir ikke født veltrent, man må jobbe for det. Jeg har jobbet, jeg har jobbet hardt, jeg trente meg faktisk ut av depresjon etter at Franks mamma gikk bort. Trening er terapi for både kropp og sjel, og man kan få til mye på kort tid, med riktig fokus og trening. Bildene under er tatt med ett års mellomrom.

IMG_1445

Mitt tips, putt musikk på øra (min beste treningslåt Eminem, «Till I Collapse»), steng verden ute og kjør på, ut av komfortsonen og resultatene vil komme.

Det er ganske enkelt:

– Sett deg mål

– Lag en plan, vit hva du skal når du er på trening

– Jobb hardt

– Følg planen

Og jenter, vi blir ikke store og klumpete av styrketrening. Styrketrening strammer opp, og gir oss mindre fett på kroppen. Synes du det er vanskelig å få organisert treningen din, og er uerfaren, få en fagkyndig person til å hjelpe deg. Jeg har Øystein, og er utrolig takknemlig for hjelpen jeg får.

Har du planer om trening i dag? Det blir vel ikke lapskaustrening??? Lapskaus kan du spise til middag etterpå!

IMG_1440God onsdagskveld 🙂

 

 

9 tanker på “Lapskaustrening?

  1. Så bra skrevet! Kunne ikke vært mer enig:) Takk for at du deler erfaringer og motiverer oss hver dag! Fortsett sånn❤️💪🏻😊

    Liker

  2. Tilbaketråkk: Lag en god plan og gi gass! | heiditindvik.com

  3. Tilbaketråkk: It’s monday! Let’s rock and roll! | heiditindvik.com

  4. Tilbaketråkk: Hipp Hurra bloggen er 1 år | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s