Ukas øvelse – knebøy med stopp

Tenkte jeg skulle dele en super øvelse for lår og rumpe med dere – dype knebøy med stopp i bunnposisjon. Utgangsposisjon er som i vanlig knebøy, skulderbreddes avstand mellom føttene og tærne skal peke litt utover. Pass på å holde ryggen rett, ikke krum ryggen. Bøy ned til du er rett under 90 grader, det vil si under knærne. Stopp i bunn, hold ca 3 sekunder og løft opp. Pass på at knærne ikke faller innover i løftet.

Du kan også kjøre øvelsen til en boks/benk, bare pass på at boksen er lav nok så du får til dype bøy. Jeg lover deg at dette kommer til å gjøre deg sterkere i beina. Perfekt for å bygge kraft i bunn av løftet og gir super effekt på styrken i lår og rumpe. Jeg har øvelsen i mitt program fra Øystein og elsker den!!God mandag 😊

1 tanke på “Ukas øvelse – knebøy med stopp

  1. Tilbaketråkk: Min treningsuke | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s