Litt skummelt – litt artig

Som verdens fineste lille gutt på 2 ½ år sa da vi skulle se på Kaptein Sabeltann; ”Tante Heidi, det e litt skummelt, men det e litt artig også”.  Det beskriver godt det jeg tenker om å starte blogg i en alder av 35 år, men hvorfor ikke? Jeg har tenkt på dette lenge og selv om det florerer av treningsblogger der ute så håper jeg at min også kan bli et positivt bidrag som kan gi inspirasjon. Bloggen kommer hovedsakelig til å handle om trening, men kom gjerne med ønsker til hva dere ønsker å lese om fremover. Siden jeg er gift med en mann som er svært flink til å kokkelere så vil det nok også komme noen matoppskrifter innimellom også. Ingen av oss følger noen diett, men er opptatte av å ha et normalt, sunt kosthold, samtidig som det er lov å kose seg innimellom. Personlig går jeg for en sunn og sterk helårskropp, og kommer aldri til å følge noen diett. IMG_1140 Jeg har nylig inngått et spennende sponsorsamarbeid med Øystein, som er fysioterapeut og har mer enn 14.000 personlig trener-timer bak seg. I tillegg drifter han bloggen trenhardt.com. Jeg er nå på vei inn i 5. uke med treningsprogram fra Øystein, som er en 4-splitt, hvor dag 1 og 3 er like og dag 2 og 4 er like. Jeg setter utrolig stor pris på den veiledningen jeg får, og ser at det å få en fagkyndig til å sette opp treningen min har tatt meg til et nytt nivå styrkemessig. Jeg gleder meg allerede til fortsettelsen på samarbeidet. Hvis du melder din interesse før 20. mai til Øystein, så gir han deg 30 % avslag på et 12 ukers spesialopplegg. Øystein kan kontaktes på trenhardt@gmail.com. FullSizeRender I dag har jeg gjennomført min 6. treningsøkt denne uken. I tillegg til styrkeøktene har jeg løpt 4×4 intervaller på mølle, og hatt en lengre løpetur utendørs i deilig vårvær. Nå skal jeg snart nyte Frank sin deilige laksecurry, og siden det er søndag så skal pottisposen frem;)

Ønsker dere alle en fin søndagskveld, og tusen takk for at dere tok dere tid til å lese min blogg. Håper dere fortsetter å følge med her inne på heiditindvik.com 🙂

26 tanker på “Litt skummelt – litt artig

 1. Flott innlegg – gratulerer med ny blogg og fin layout. Classy – som Angi ville sagt 🙂 blir du sponset allerede lurer Angeline og jeg på?

  Liker

 2. Hei Heidi
  Kjempe flott blogg som skal følges, for denne inspirerer 🙂
  Og sååå glad for og se at du ikke følger noen diett, folke flest tenker kanskje ikke over hvor skadelig en diett kan være selv om det ligger i det engelske ordet.. die(t)

  Liker

 3. Tilbaketråkk: Fortsatt litt skummelt, men mest artig! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s